home

   

To read the following description in another language, click on a flag. The remainder
of the Web site is in English.


Taiteilijan mielikuvilla on historiallinen taustansa Cezannen maisemateoksissa, expressionistisissa puupiirroksissa, Lyonel Feiningerin teoksissa, sekä Braquen, Picasson ja Juan Grisin kubistissa taideyrityksissa. Umberto Boccionin, Carlo Carran ja Gino Severinin futuristiset maalaukset antavat lisälähteitä ajan, liikkeen ja muuttuvien näkökulmien samanaikaisuuden tutkimuksille.

Taiteilijaan on myös tehnyt vaikutuksen hänen nuoruutensa maalaismaisemat, joissa maanviljelykseen kuuluvat toiminnat luovat maaston kuviollisen pohjapiirroksen. Vaihteleva sadon kiertokulku, kasvien istutus ja viljely luovat lukuisista kirkkaista vihreistä kuvion maavärien vastakohdaksi, samalla kun lyhyt kasvusto sijoittuu puu rykelmien vastapainoksi. Nämä piirteet ovat edustettuina ilma perspektiivissä jokaisessa työssä.

Taiteilijan/graafikon työt käsittävät laajan alueen erilaisia kopionteko menetelmiä: intaglio etsauksen, puupiirroksen, kivipainannan, kaiverruksen, kuivapainannan, monokopioinnin ja serigrafian. Monet viimeaikaiset työt sisältävät myös maisema rakennelmia ja pintoja, jotka sisältävät puuta, keppejä, metallilankaa ja muotoiltua paperia, sekä eri menetelmiä, kuten akryyli, pesu, kynä ja pastelli.

Useimpia vedoksia tuotetaan rajoitetusti taide painoksissa, jotka harvoin ylittävät 25 kopiota. Muut työt ovat ainutkertaisia. Lisätietoja saa ottamalla yhteyttä suoraan taiteilijaan. Verkkosivuilla on laaja selitys kokonaistyylistä, yksityiskohtainen kuvaus jokaisesta näytteellä olevasta teoksesta, täydellinen elämäkerta, dokumentointi ja laajamittainen näyttelyjen luettelo. Suurin osa teoksista on myytävänä. Hinnasto on saatavilla ottamalla yhteyttä Jordaniin.


Vieraile uudestaan katsomassa jatkuvasti uusiutuvia Feature sivuja. Löydä piillossa olevia valokuvia ja lisälinkkeja. Käy usein katselemassa uusia näytteellä olevia teoksia.

Terms of Service